TLC Total Lifetime Care

Total Lifetime Care

Kundservice hos Aebi Schmidt

Hela utbudet av servicetjänster för att du ska lyckas

 

Som ledande systemleverantör av innovativa tekniska produkter för städning och röjning av alla slags trafikytor samt klippning av gröna ytor i speciellt besvärlig terräng, tillhandahåller vi alltid samma höga nivå på servicen till våra kunder.

För Aebi Schmidt är kundinriktning därför inte bara ett tomt ord, utan en del av vårt gemensamma dagliga arbete som är mycket uppskattat bland våra kunder. Vi är medvetna om att en intensiv dialog är den viktigaste förutsättningen för att vår service exakt ska uppfylla alla våra kunders behov och krav.

Total livslång service

Ett löfte som helt säkert ger dig valuta för pengarna

All service som Aebi Schmidt utför har som mål att förbättra effektiviteten och lönsamheten för våra kunder. Vårt serviceprogram Total livslång service (Total Lifetime Care -TLC) hjälper dig inte bara att bibehålla högsta effektivitet för dina Aebi Schmidt-produkter och fordon när du använder dig av vår regelbundna premiumservice. Du ökar dessutom deras förväntade livslängd och får därmed ett märkbart ökat värde på din investering.

 

Vare sig du behöver omgående akut service, individuellt servicekontrakt, första klassens utbildning av personal, hantering av reservdelar eller kompentent rådgivning: med Total livslång service från Aebi Schmidt får du bästa möjliga support i alla situationer.

Download